Lost In Music
– Every band wants to be found

Vuoden 2018 ohjeet julkaistaan keväällä.

 

Uuden musiikin festivaali osana Musiikki & Mediaa

 

1) Ammattilaisille ja artisteille

Lost In Music laajeni omaksi festivaalikseen Musiikki & Median rinnalle vuonna 2007. Lost In Music on Suomen laajin uutta kotimaista musiikkia esittelevä showcase-tapahtuma. 

Tiivis yhteistyö Musiikki & Median sekä musiikkivientiä edistävän Music Finlandin kanssa tekee Lost In Musicista houkuttelevan kohteen niin esiintyjille kuin musiikkialan ammattilaisillekin. Artistin on mahdollista saada keikalleen samalla kertaa esimerkiksi kesäfestivaalin promoottori, radion musiikkipäällikkö ja piinkova musiikkikriitikko. Vastavuoroisesti alalla työskentelevät näkevät kolmen illan aikana parhaimmillaan kymmeniä kiinnostavia akteja, joiden kanssa yhteistyötä on mahdollista jatkaa monissa muodoissa. 

Musiikki & Median ja Music Finlandin tuottama Sync Summit tuo kotimaisten vieraiden rinnalle joukon kansainvälisiä vaikuttajia. Kotimaisten artistien ja heidän edustajiensa on helppo tavata ulkomaisia toimijoita sekä virallisemmissa että rennommissa tilaisuuksissa. 


2) Suurelle yleisölle 

Lost In Music ennen muuta musiikin rakastajien juhla. Festivaalin käyntimäärä on vaihdellut keikkapaikkojen määrästä riippuen 10 000 - 15 000 välillä. 

Uusien löytöjen vastapainona festivaalille on kehkeytymässä myös headliner-vetoinen viikonloppuohjelma sekä alaikäisille sallitut päiväkeikat. Tavoitteena on muovata Lost In Musicista entistä useamman tamperelaisen syksyinen musiikkifestivaali, jonka ohjelmaan mahtuu artisteja pop-musiikin kaikista genreistä. 

Halusitpa sitten bongata tulevaisuuden tähdet ennen muita, tanssia itsesi tainnoksiin yleisömeressä tai nauttia live-musiikista koko perheen voimin, Lost In Music on sinun festivaalisi. 

lostinmusic.fi
facebook.com/limfest
twitter.com/LIMfest
Instagram.com/limfest

 

 


"Monipuolinen kaupunkifestari, joka onnistuu joka vuosi tekemään hienon ja laajan artistikattauksen - suosittelen festivaalia tuttavillenikin!"
"Hienoa, että nostatte esiin loistavia bändejä, joista ei ole kuullutkaan. Tapahtuman maineen perusteella tuntemattomiakin helmiä ymmärtää lähteä kuuntelemaan."
”Paljon hyvää ohjelmaa, harmitti kun ei ehtinyt kaikkia nähdä!”
"Parasta Tampereen syksyssä!"