UUTISET

19.5.2017

Kansainvälisiä vieraita

Musiikki & Mediaan saapuvat YouTuben ja Google Playn kansainvälisten musiikkikustannuspartnerioperaatioiden johtaja Victoria Campoamor sekä arvostettu yhdysvaltalainen musiikkijournalisti, kirjailija ja rock'n'roll-historioitsija Ed Ward, joka on myös yksi SXSW-musiikkifestivaalin perustajista.


11.4.2017

Industry Awards -gaala on perjantaina 6.10.2017

Tapahtuman osanottajilta saadun palautteen ja toiveiden pohjalta on syksyn Musiikki & Median aikatauluja hienosäädetty etupainotteisiksi. Seminaariohjelma alkaa täysipainoisesti torstaina 5.10. heti aamusta. Viralliset avajaiset pidetään pitkän seminaaripäivän päätteeksi torstaina Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa, missä järjestetään jo perjantana alkaen klo 18.00 Industry Awards -gaala. Seminaarit jatkuvat erikoisaiheilla vielä lauantaina, kuten myös täysimittaiseksi kaupunkifestivaaliksi kasvava Lost In Music.


11.4.2017

Ain laulain työtäs tee!


Musiikki & Mediassa keskustellaan intohimosta musiikkiin ja työhön

Keskustelu stressin hallinnasta ja työuupumuksesta musiikkialalla jatkuu Musiikki & Mediassa. Onko alan sisäänrakennettu työkulttuuri niin armoton, että uupumus täytyy piilottaa jopa itseltään? Onko tuotannon lempilause 'jaksaa-jaksaa!'? Entä millaista on hyvä johtaminen, löytyykö ratkaisu tervehtymiseen sieltä?

Yksi syksyn teemoista on musiikkialan monimuotoisuus ja moniarvoisuus. Siihen liittyy myös keskustelu maahanmuuttajien mukanaan tuomasta lisäarvosta suomalaiseen musiikkielämään. Ruotsissa on paljon esimerkkejä maahanmuuttajataustaisten artistien menestystarinoista ja ilmiö on kasvussa meilläkin. Eikä kyse ole pelkästään taiteilijoista, vaan myös tuottajista ja bisnespuolen toimijoista.

Kansainvälinen seminaariohjelma
International Summit tuo taas Tampereelle ison joukon musiikkialan ammattilaisia niin Euroopasta, USA:sta kuin Japanistakin. Summitin teemoja ovat intohimo musiikkiin, tasa-arvo ja monimuotoisuus. Ohjelmassa jatkavat myös Get Synced! -workshopit.

Musiikki & Media toimii alustana Finest Sounds -musiikkivientihankkeelle, ja sen ansiosta Tampereella nähdään tänä vuonna ennätysmäärä japanilaisia musiikki- ja markkinointialan huippuammattilaisia.


1.3.2017

Rekisteröintimme on avattu!

Nyt kannattaa rekisteröityä edulliseen Early Bird -hintaan, joka on voimassa 30.4.2017 saakka (uutiskirjeessä väärä aika, pahoittelut).
Hinta sisältää seminaariohjelman ja Lost In Music -showcase-keikat. Rekisteröitymiseen on valittavissa myös Industry Awards -gaala.

Rekisteröinti sisältäen gaalaruokailun ja ohjelman 355 € (+ Alv 24%)
Rekisteröinti ilman gaalaa 235 € (+ Alv 24%)

Lue lisää rekisteröintihinnoista sivuiltamme tai siirry suoraan lomakkeelle rekisteröitymään.

Muista myös varata ajoissa majoitus, löydät Musiikki & Median erikoishintaiset hotellit nettisivuiltamme.


1.3.2017

Nem Agency Oy kokoaa tämän vuoden Lost In Musicin

Lost In Music ja Nem Agency Oy ovat solmineet sopimuksen festivaalin kokoamisesta. Sekä Musiikki & Median että Lost In Musicin taustatekijät ovat tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen ja toivottavat Rowan Raffertyn ja kumppanit tekemään Suomen parasta showcase -festaria!
- Me Nemillä olemme erityisen ylpeitä päästyämme osaksi Tampereen parasta kaupunkifestivaalia! Paikallisena, Tampereella syntyneenä ja kasvaneena yrityksenä emme voisi kuvitellakaan rikastuttavamme paremmin kaupungin musiikkikenttää. Toivomme että vuoden 2017 Lost In Music täyttää festivaalivieraiden kaikki odotukset! Bändit, agentit, managerit ja levy-yhtiöt: Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja tarjouksia. Tehdään tämä yhdessä, Rowan kehottaa! 

Lost In Musicin artistihaku on jo avoinna, lomakkeen löydät LIMin sivuilta tai lähetä postia rowan@nem.fi.« Edelliset 5   Seuraavat 5 »