UUTISET

23.12.2016

Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

Hyvää joulua ja vieläkin menestyksekkäämpää uutta vuotta! 

Rekisteröinti ensi vuoden tapahtumaan alkaa helmikuussa ja Musiikki & Mediaa vietetään Solo Sokos Hotelli Torni Tampereessa 5. - 7.10.2017.

Postia ja toiveita otamme ilolla vastaan info@musiikkimedia.fi -osoitteessa.


23.12.2016

FinEst Sounds lähtee Japaniin!

Musiikki & Media on partnerina FinEst Sounds -hankkeessa, joka edistää suomalaisten ja virolaisten musiikkialan yritysten bisnestä Japanissa. Hankkeen vetäjänä ja hallinnoijana toimii TAMK / Mediapolis. Muita suomalaisia toimijoita ovat Music Finland ja Humak. Virosta hankkeessa ovat Tallinn Music Week, Tallinna Ülikool ja Music Estonia.

Hanke on avannut uudet nettisivut, http://finestsounds.eu. Käy tutustumassa hankkeeseemme ja mikäli sinun yritykselläsi on liiketoimintaa Japanissa tai suunnittelette sellaista, niin käy vastaamassa nettisivuilla olevaan kyselyyn. Hanke kartoittaa tällä hetkellä sekä Suomesta että Virosta sopivia yrityksiä mukaan.


28.10.2016

Musiikki & Median aftermovie on julkaistu

27. kertaa järjestetty Musiikki & Media onnistui hienosti, 750 osallistujaa kokoontui Tampereelle Solo Sokos Hotel Torni Tampereeseen. Haluamme vielä kiittää kaikkia osallistujia, yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia! Virittäydy vielä hetkeksi lokakuun alun tunnelmiin aftermovien parissa. Samalta Youtube -kanavaltamme löydät myös otteita muutamista seminaareista ja esimerkiksi Elastisen Artistipuheenvuoron.

msonic oy taltioi Mikki Kuntun haastattelun ja se on katsottavissa heidän blogissaan
http://msonic.fi/blogi/mikki-kunttu-haastattelu-musiikki-ja-mediassa

Katso kuvia tapahtumasta:
https://www.flickr.com/photos/musiikkimedia/


8.10.2016

MUSIIKKI & MEDIAN INDUSTRY AWARDS -GAALA PALKITSI MUSIIKKIALAN TEKIJÖITÄ 23 KATEGORIASSA

• Lisäksi jaettiin Tampere Music Award, Vuoden maineteko-, Elämäntyö- ja innovaatiopalkinnot

Musiikki & Media huipentui lauantaina 8. lokakuuta Industry Awards -gaalaan, jossa palkittiin kotimaisen musiikkialan vuoden aikana ansioituneimpia tekijöitä 23 kategoriassa. Joukossa olivat uudet kategoriat Vuoden lippukauppa ja Vuoden tuotantopalvelu.
Lisäksi tapahtumassa jaettiin elämäntyöpalkinto amerikkalaissyntyiselle Phillip Pagelle, joka on työskennellyt suomalaisen musiikin eteen pian 30 vuotta.
Seitsemättä kertaa myönnetyn Tampere Music Award -tunnustuksen sai japanilaisen Creativemanin Onta Shiroh Kawaguchi.
Lisäksi gaalassa ojennettiin Innovaatiopalkinto Rähinä Records Oy:lle ja Rähinä Live Oy:lle. Vuoden maineteko –pystin sai Basso Nost€.


Vuoden 2016 Industry Awards -voittajat.


5.10.2016

"Ne halus oikeesti tän tapahtuman"

Joensuu tarkisti taksat tapahtumien eduksi
Ja mitä sitten tapahtui: https://www.youtube.com/watch?v=NiSJ1E_fzgg

"Tapahtumia tulee, syntyy ja autetaan" on ollut Joensuun kaupungin lupaus vuoden päivät. Vuoden vaihteessa kaupunki ryhtyi myös sanoista tekoihin ja tarkisti taksansa tapahtumajärjestäjien eduksi. Joensuu pudotti merkittävästi tapahtumapaikkojen taksoja ja poisti kokonaan niin sanotun anniskelutaksan sekä maaseututorien maksut. Tapahtumajärjestäjien kannalta anniskelutaksasta luopuminen on tuuletuksen paikka. Anniskelutaksan poistaminen kun tarkoittaa käytännössä sitä, että kaupungille ei enää tarvitse tilittää osuutta myyntituotosta.

Joensuussa on jo monta komeaa kesätapahtumaa, mutta nyt tapahtumia toivotaan myös talvikaudeksi. Niinpä kaupunki puolitti tapahtuma-alueiden hinnat syyskuusta huhtikuuhun. Joensuun tapahtumapalvelut haluaa silottaa tapahtumajärjestäjän tien poistaen turhan byrokratian. "Me päätämme tapahtumien maankäyttöluvista ja autamme sekä palvelemme niissä asioissa, joissa tapahtuma tarvitsee apua", lupaa tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen.

Joensuun tapahtuma-alueiden esittelyt ja lisätietoa tapahtumaluvasta sekä maankäytön taksoista löytyy Joensuu Events -verkkosivuilta: http://www.joensuuevents.fi
Lisätietoja antaa myös tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen, puh. 050 340 5826

Tapahtumakaupunki Joensuu on Musiikki & Median yhteistyökumppani.« Edelliset 5   Seuraavat 5 »