UUTISET

25.8.2016

Festivaalibrändit kansainvälistyvät, entä miten epävakaa poliittinen ilmapiiri vaikuttaa Euroopan livealaan? Ja kerrankin saa kehua kilpailijaa!

Tänä vuonna estradille astuvat musiikki & media-alan parivaljakot, joiden tehtävänä on kehua toisiaan! Kehu kilpailijaa -pareina nähdään muun muassa Rene Mäkinen (Bauer Media) ja Mikko Koivusipilä (Nelonen Media), Jonna Paananen (Jelmu / Lutakko) ja Ilpo Sulkala (45 Special) sekä Satu Kotonen (Iskelmä) ja Laura Vähähyyppä (Radio Rock). Kehupareja sparraa ja kapellimestaroi Radiomedian Stefan Möller. Tervetuloa kuulemaan ja toteamaan kenen kehut vievät pisimmän korren. Ota hyvä asento ja lämmittele naurulihaksesi - lauantain viihteellinen musamediasetti on tässä!

International Summitissa myös live-alan keskusteluja
Euroopan livemusiikkialaa tullaan tänä vuonna käsittelemään kahdessa International Summitin keskustelussa. "Festival Exports - How Brands Travel" käsittelee festivaalibrändien kansainvälistymistä. Paneelissa käydään läpi mm. Lollapaloozan laajentuminen Keski-Eurooppaan ja Weekend Festivaalin menestys kolmessa eri maassa tänä vuonna.

"Building Walls - Global Crises and the Live Music Industry"-paneelissa keskustellaan radikalisoitumisen ja poliittisen epävarmuuden vaikutuksesta live-alaan. Viimeaikaiset terrori-iskut sekä terrorin pelko ovat vaikuttaneet sekä yleiseen turvallisuudentunteeseen että ilmapiiriin. Sessiossa tarkastellaan sitä, minkälaisia vaikutuksia tällä on ollut ja tulee olemaan artisteihin, tapahtumajärjestäjiin, konserttikokemukseen ja alan talouteen.

Musiikin synkronoinnin osalta paneelit esittelevät erilaisia mahdollisuuksia musiikin synkronoinnin maailmassa. "The Anatomy of Film Trailer Music" valaisee elokuva-trailereiden musiikkivalintojen luovaa prosessia sekä musiikkipäällikön että musiikin-tekijän näkökulmista. "What were they syncing?" esittelee tarinoita onnistuneiden musiikkivalintojen takaa, kun International Summitin music supervisor -vieraat esittelevät tekemiään musiikkivalintoja kansainvälisiin mainoksiin, elokuviin ja peleihin. Yksi käsiteltävistä mainoksista on alkuvuonna 2016 kansainväliseksi viraalihitiksi noussut kyyneliä kirvoittava Extra-purukumimainos, jossa käytettiin cover-esitystä "Can't Help Falling in Love"-kappaleesta.

Paneelikeskustelijat ja lisää aiheita julkaistaan pian.

Ilmoittaudu International Summitin Get Synced! Workshopiin.
Get Synced! -työpajassa musiikkipäälliköt esittelevät työpajan osallistujille tämänhetkisiä projektejaan ja kertovat musiikkitarpeistaan. Osallistujat pääsevät perehtymään syvällisemmin siihen, mitä musiikkipäälliköt etsivät ja voivat lähettää edustamaansa musiikkia musiikkipäälliköiden kuultavaksi. Workshopissa keskustellaan, millaista synkronointikäyttöä osallistujien lähettämille kappaleille voitaisiin löytää.

Ilmoittaudu workshopiin Music Finlandin sivujen kautta 24.9.mennessä.

Tekes Musiikki & Mediassa
Musiikki & Media ja Music Finland tekevät tänä vuonna vahvaa yhteistyötä Tekesin kanssa tarjoamalla konkreettista hyötyä musiikkialan yrittäjille. Tekesin asiantuntija on tapahtumassa paikalla jakamassa informaatiota luovien alojen yritysten kansainvälistymishankkeista. Lisäksi yhteistyökolmikko myöntää Musiikki & Mediassa musiikkialan innovaatiopalkinnon, jonka valitsee ammattilaisraati. Palkinto sisältää palkittavan yrityksen edustajalle mahdollisuuden osallistua alan kansainväliseen vientitapahtumaan solmimaan uusia kontakteja sekä esittelemään palveluita, tuotteita ja julkaisuja ulkomaisille toimijoille.

Musiikki & Median seminaariaiheiden kategorioita on uudistettu ja ne kulkevat tänä vuonna seuraavien teemoja alla: Fanit ja yleisö, Brändit, business ja kumppanuudet, Luovuus ja innovaatiot sekä Ihmiset ja ilmiöt.

Tekes on kumppanina Luovuus ja innovaatiot -seminaariaiheissa.


Industry Awards -palkittavat

Industry Awards -gaalassa lauantaina 8.10.2016 jaetaan jälleen palkinnot alan parhaille. Vielä ehdit ehdottaa sinun mielestäsi parasta ehdokasta tulevaan äänestykseen.

Voit ehdottaa mielestäsi palkinnon ansaitsevia alan ammattilaisia ja yrityksiä tämän lomakkeen kautta. Ehdotuksia otetaan vastaan 28.8. klo 24 saakka.
Varsinainen äänestys aukeaa keskiviikkona 31.8. ja äänestää voivat vain rekisteröityneet osallistujat. Varmista siis mahdollisuutesi vaikuttaa rekisteröitymällä heti!


19.8.2016

Nyt on aika ehdottaa vuoden toimijoita kilvoittelemaan Industry Awards -palkinnoista!

Industry Awards -gaalassa lauantaina 8.10.2016 jaetaan jälleen palkinnot alan parhaille. Nyt voit ehdottaa sinun mielestäsi parasta ehdokasta tulevaan äänestykseen.

Voit ehdottaa mielestäsi palkinnon ansaitsevia alan ammattilaisia ja yrityksiä tämän lomakkeen kautta. Ehdotuksia otetaan vastaan 26.8. klo 24 saakka.


Varsinainen äänestys aukeaa keskiviikkona 31.8. ja äänestää voivat vain rekisteröityneet osallistujat. Varmista siis mahdollisuutesi vaikuttaa rekisteröitymällä heti!


25.7.2016

Metallimusiikkia ja kansainvälisiä vieraita!


Metallimusiikille omistettu minifestivaali osaksi Lost In Musicia

Lost In Music esittelee lokakuussa metallimusiikkia aiempaa kattavammin. Metal Export Finland -pienoisfestivaalilla torstaina 6.10. ajankohtaiset metalliyhtyeet nostetaan omaksi ohjelmistokokonaisuudekseen. Promoottori Rowan Rafferty Nem Agency Oy:stä on valinnut mukaan kahdeksan yhtyettä.

- Suomi on metallimaa, ja meiltä on viety ulkomaille nimenomaan paljon metallimusiikkia. Maamme on täynnä uskomattomia metallibändejä, ja tarkoituksemme on esitellä mielestämme lupaavimmat vientikelpoiset tähdet paikallisväriä unohtamatta. Uskon, että illalle on kysyntää, koska Musiikki & Mediassa ja Lost In Musicissa vierailee useita metallimusiikkiin erikoistuneita ulkomaalaisia delegaatteja. Olen ainakin itse erittäin fiiliksessä, sillä tämä sopii erinomaisesti Tampereen syystarjontaan, kertoo Rafferty.

Lue lisää Metal Export Finlandista ja sinne valituista bändeistä.

Musiikki & Mediaan vieraita mm. Japanista

Suomalaisille vientibändeille ja managereille erittäin hyvin tuttu Creativemanin promoottori Onta Kawaguchi on ensimmäinen syksyn tapahtumaan varmistunut japanilainen puhuja.

Muita vahvistuneita kansainvälisiä vieraita ovat mm. Jojo Villanueva, joka nimettiin vuoden musiikkipäälliköksi 2015 dokumenttielokuvasta Straight Outta Compton, Sony Playstationin musiikkipäällikkö Duncan Smith UK:sta sekä useita suurten brändien mainoksia tekeviä musiikkipäälliköitä Euroopasta ja Yhdysvalloista. Saksalaisten vieraiden joukossa on useita agentuureja ja mm. Four Musicin (Sony) A&R-henkilö.

Katso lista vahvistaneista kansainvälisista vieraista Music Finlandin sivuilta.


29.6.2016

Nordic Business Forum Live Stream ja Musiikki & Media saman katon alle!

Tampereella 6.-7.10.2016 toteutettava Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuma siirtyy Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta Solo Sokos Hotel Torniin Musiikki & Median rinnalle. Tapahtumien järjestäjät haluavat tuoda Pohjoismaiden suurimman bisnesseminaarin sisällön myös musiikkialan ammattilaisten saataville. NBF:n tämän vuoden teemat digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi täydentävät erinomaisesti Musiikki & Media -tapahtuman laajaa ohjelmasisältöä.

- Siirrämme Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuman Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta Solo Sokos Hotel Torniin. Näemme järkeväksi tuoda kaksi Tampereella samaan aikaan järjestettävää vahvaa bisnesseminaaria lähelle toisiaan, jotta tapahtumien osallistujat voivat halutessaan hyödyntää molempien tapahtumien tarjontaa ja verkostoitua laajemmin eri alojen toimijoiden kanssa, kertoo Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Eventsin tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio.

- Lisensoimamme Tampereen Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuman tuominen Musiikki & Median yhteyteen on mielestäni erittäin hyvä ja uusia mahdollisuuksia avaava vaihtoehto. Musiikkiala on Suomessa iso bisnes, joten NBForumin ohjelma tarjoaa varmasti hyödyllistä sisältöä myös sille puolelle. On hyvä, että liike-elämän ammattilaiset tapaavat toisiaan mahdollisimman laajasti eri piireistä. NBForumin menestyksen avaimia ovat korkeatasoinen ohjelma, osallistujien aito innostus sekä tapahtuman tarjoamat ideat, inspiraatiot ja verkostot. Musiikki & Media -tapahtumassa on sama henki, joten tämä kombinaatio on erinomainen idea, toteaa Nordic Business Forumin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen.

- Näen yhteistyössä valtavan synergiaedun molemmille tapahtumille. Musiikki & Median osallistujilla on mahdollisuus päästä seuraamaan Nordic Business Forumin kiinnostavaa ohjelmaa live streamina ja verkottumaan alan ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Tämä voi synnyttää aivan uudenlaista bisnestä! Olen hyvin otettu siitä, millä draivilla Nordic Business Forum ja Finland Events ovat tätä yhteistyötä edistäneet. Musiikki & Media on koulutus- ja verkottumisalusta, joka kiinnostaa laajasti myös muita bisnessektoreita, toteaa puolestaan Musiikki & Median toimitusjohtaja Taija Holm.

Live Stream -lähetystä seurataan Paja Kongressin Raide 1 -seminaaritilassa. Musiikki & Median osallistujia otetaan sisään 15 molempina päivinä. Poistuessaan osallistuja vapauttaa paikan seuraavalle. Ovella on kulunvalvonta. Mikäli haluat varmistaa paikkasi Nordic Business Forum Live Streamissa, kannattaa hankkia erillinen lippu. Sen voi ostaa rekisteröinnin yhteydessä. Jo ilmoittautuneet voivat tilata lippunsa osoitteesta info@musiikkimedia.fi. Nämä hinnat edellyttävät rekisteröitymistä Musiikki & Mediaan. Nordic Business Forum Helsingissä on loppuunmyyty.

Nordic Business Forum Live Stream 2016 TORSTAI 6.10. -lippu 50€ (+ Alv. 24%)
Nordic Business Forum Live Stream 2016 PERJANTAI 7.10. - lippu 50€ (+ Alv. 24%)
Nordic Business Forum Live Stream 2016 TORSTAI ja PERJANTAI 6. - 7.10. -lippu 90€ (+ Alv. 24%)

www.finlandevents.fi/nbforum2016    www.nbforum.com/nbf2016


16.6.2016

Musiikki & Median erikoishaastattelussa Mikki Kunttu!

* Edullisempi rekisteröintihinta voimassa 30.6. saakka, muista rekisteröityä ajoissa!

Haastateltavana valo- ja lavastussuunnittelija Mikki Kunttu

Yksi Musiiki & Median mielenkiintoisimmista haastatteluhetkistä koetaan, kun haastateltavana on valo- ja lavastussuunnittelija Mikki Kunttu. Vuonna 2006 New Yorkissa arvostetulla Bessie-palkinnolla palkittu Kunttu on työskennellyt erityisesti tanssitaiteilijoiden kanssa. Hän tekee yhteistyötä mm. Suomen Kansallisoopperan ja -baletin sekä Bostonin baletin kanssa. Kunttu on tehnyt myös lukuisia suurproduktioita ja tv-gaaloja kuten Eurovision laulukilpailut Tukholmassa 2016, Malmössä 2013 ja Helsingissä 2007. Mikki Kunttua haastattelee Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.


Rekisteröidy nyt - edullinen hinta voimassa 30.6. saakka!

Vielä ehdit rekisteröityä edullisemmalla hinnalla!

Hinnat sisältävät kolme päivää seminaariohjelmaa noin 60 aiheen ja yli 150 puhujan verran sekä Lost In Music -showcase-keikat. Rekisteröitymiseen on valittavissa myös Industry Awards -gaala, joka on lauantaina 8.10. Solo Sokos Hotel Tornissa. Gaalassa on jälleen luvassa palkintosadetta, yllätysesiintyjiä ja kolmen ruokalajin illallinen viineineen. Gaalaan on paikkoja rajoitetusti.

Rekisteröinti sisältäen gaalaruokailun ja ohjelman 370 € (+ Alv 24%)
Rekisteröinti ilman gaalaa 250 € (+ Alv 24%)
Nämä hinnat ovat voimassa 30.6.2016 saakka.

Lue lisää rekisteröintihinnoista sivuiltamme tai siirry suoraan lomakkeelle rekisteröitymään.

Muistathan myös varata majoituksen ajoissa, sivuiltamme löydät hotellien erikoishinnat, muut tarjoukset ja varausohjeet.« Edelliset 5   Seuraavat 5 »