UUTISET

27.5.2016

Suuri some-keskustelu Musiikki & Mediassa. Ehdota kansainvälisiä vieraita.

Hurja Media presents:
Suuri some-keskustelu 2016
Tämän vuoden Musiikki & Median yksi pääaiheista on Suuri some-keskustelu, joka nostaa pöydälle entistä dynaamisemmalla ja kriittisemmällä otteella vuoden puhuttaneimmat sekä ajankohtaisimmat some-caset.
Toteutukseltaan keskustelu on ennennäkemätön tapahtuman historiassa, kun aiheesta keskustellaan talk-shown hengessä vaalipaneelityyppisesti niin artistin, juridiikan, asiakaspalvelun kuin kriisiviestinnänkin näkökulmista. Yleisö pääsee esittämään kysymyksiään etukäteen somessa ja paikan päällä luvassa jännittävä live-some -taisto. Mukana ovat huippukeskustelijat osaavan moderaattorin johdolla!

Ehdota Music Finlandille kansainvälisiä vieraita!
Music Finland kutsuu Musiikki & Mediaan kansainvälisiltä markkinoilta ostajia ja musiikkialan vaikuttajia. Millaisia vieraita haluaisit nähdä Musiikki & Mediassa? Ehdota henkilöitä, alaa tai ammattiryhmää Katariina Sorsalle, katariina.sorsa@musicfinland.fi.

"10 miljoonan striimin biisit"
JVG:n
Tarkenee on ensimmäinen 10 miljoonaa Spotify-suoratoistoa saavuttanut suomenkielinen kappale. Musiikki & Median keskustelussa pureudutaan siihen, miten suoratoistohittejä tehdään ja mistä aineksista ne koostuvat.


26.4.2016

Musiikki & Median rekisteröinti käy vilkkaana - uusia kiinnostavia seminaariaiheita julki!

Seminaariohjelmaa rakennetaan kiivaaseen tahtiin tarkastellen musabisneksen uusia trendejä sekä jo entuudestaan tuttuja, mutta edelleen ajankohtaisia teemoja. Mediapuolella tartumme kiinni muun muassa keltaisen lehdistön toimintatapoihin. Puimme median tilaa ja vastuuta, ovatko artistit täysin vapaata riistaa? Missä menee yksityisyyden kunnioittamisen raja, missä kulkee median raja ylipäätään?

Musiikki & Median ja Teoston perinteinen yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna. Teosto tuo seminaariohjelmaan kiinnostavaa ajankohtaista sisältöä ja uusinta tutkimustietoa kahdessa paneelissa ja näkyy ja kuuluu tapahtumassa myös muuten. "Paikalla ollaan, joten tulkaa juttelemaan, antamaan palautetta ja kysymään kiperiäkin kysymyksiä - me vastaamme!", lupaa Teoston markkinointipäällikkö Susanna Perämaa.

Tämän hetkiset hinnat ja rekisteröintiohjeet löydät täältä.


22.3.2016

Ensimmäisiä Musiikki & Median seminaariaiheita! Early Bird -hinta päättyy 31.3.

Musiikki & Median seminaariaiheita on työstetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa ja kevään sekä kesän aikana niistä hioutuu sisällöltään Suomen musiikkialan ykköstapahtuman timantit! Tässä muutamia aiheita, joita tapahtumassa tullaan lokakuussa käsittelemään.

* Urheilutähdet avaavat bisneksen brändäys-, sponsorointi- ja kumppanuusasioita. Miten yhteistyöstä hyötyvät molemmat?
* Isot jäähalli- ja areenakiertueet ovat vallanneet Suomen, eikö pieni ole enää kaunista?
* Tarkastelun alla ovat 10 miljoonan striimauksen biisit. Mikä on striimihitin tarina?
* Joukko nuoria saapuu keskustelemaan musiikin ja median kulutustottumuksista Musiikki & Median lavalle.
* Artistit somessa - ilmiöiksi kohonneita case-esimerkkejä ja tuottamattomia tempauksia
... sekä tietenkin suuri live-aihe! Mikä se on? Se ja moni muu aihe selviää täältä sivuiltamme sekä lukemalla uutiskirjeemme!

Rekisteröidy nyt!

Edullinen Early Bird -hinta on voimassa vielä
maaliskuun loppuun, 31.3. saakka.


1.2.2016

Musiikki & Median rekisteröityminen on alkanut!

Musiikki & Media siirtyy uuteen ajankohtaan ja tapaamme Tampereella jo lokakuun alussa 
6. - 8.10.2016. Tapahtumapaikkana toimii viime vuonna hyväksi todettu Solo Sokos Hotel Torni Tampere, jossa juhlimme myös Industry Awards -gaalaa. Tornin kongressiosio muuntuu lauantai-iltana isoksi ja juhlavaksi gaalatilaksi!

Monipuolinen seminaarikokonaisuus
Tapahtuman laaja seminaariohjelma tulee jälleen sisältämään monipuolisesti paneelikeskusteluja, seminaareja, pyöreän pöydän keskusteluja, tietoiskuja ja keynote-puheenvuoroja. Viime vuonna ohjelmisto tarjosi yli 60 eri ohjelmanumeroa! Seminaariohjelmasisältöä päivitetään keväästä alkaen verkkosivuille ja someen, joten pysy kanavilla. Uutiskirjeen vastaanottajana saat tiedot uusista aiheista sähköpostiisi reaaliajassa. Mikäli haluat ehdottaa seminaariaiheita, panelisteja tai moderaattoreita, meilaa: kreetta.luoma@musiikkimedia.fi

Tapahtuma huipentuu gaalaan
Industry Awards -gaalaa juhlimme lauantaina 8.10. klo 18.00 Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Paja Kongressissa, jossa nautimme alan parhaiden palkitsemisen ja yllätysesiintyjien ohessa kolmen ruokalajin istuvan illallisen ruokajuomineen. Tervetuloa ikimuistoiseen iltaan! Gaalaan on paikkoja rajoitetusti, joten varaathan omasi heti. Dresscode: tumma puku.

Rekisteröidy nyt!
Nyt kannattaa rekisteröityä edulliseen Early Bird -hintaan, joka on voimassa rajoitetun ajan maaliskuun loppuun saakka.

Hinta sisältää kolme päivää seminaariohjelmaa noin 60 slotin ja yli 150 puhujan verran sekä Lost In Music -showcase-keikat. Rekisteröitymiseen on valittavissa myös Industry Awards -gaala.

Rekisteröinti sisältäen gaalaruokailun ja ohjelman 355 € (+ Alv 24%)
Rekisteröinti ilman gaalaa 235 € (+ Alv 24%)

Lue lisää rekisteröintihinnoista täältä tai siirry suoraan lomakkeelle rekisteröitymään.

Muistathan myös varata majoituksen ajoissa, hotellien erikoishinnat ja varausohjeet löydät täältä.

Musiikki & Media jatkaa yhteistyötä Evento-lehden kanssa. 31.5.2016 mennessä rekisteröityneille tapahtuma-alan ammattilehti Eventon puolivuotisjakso maksutta (arvo 47,50 €)! Evento-lehti on paras inspiraation ja ideoiden lähde markkinointipäättäjille, viestinnän tekijöille ja tulevaisuuden menestyksentekijöitä metsästäville. eventolehti.fi


12.1.2016

Ticketmaster Musiikki & Median yhteistyökumppani!

Musiikki & Median yhteistyökumppanina jatkaa Lippupalvelu, joka on nykyään Ticketmaster Suomi. Lippupalvelu perustettiin Sotainvalidien Veljesliiton toimesta vuonna 1945 ja vuodesta 2004 se on ollut osa Ticketmasteria. Ticketmaster on maailman johtavin lipunvälittäjä ja 70 vuoden kokemuksella se tarkoittaa enemmän ja parempia tapahtumia!
Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. Tämä kokonaisuus takaa ensiluokkaisen osaamisen, näkemyksen ja asiantuntemuksen lipunvälitystoiminnan maailmasta - maailmasta, joka tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja unelmia! Lue lisää: www.ticketmaster.fi
Ticketmaster on vahvasti esillä Musiikki & Mediassa 6.-8.10.2016. Tervetuloa paikalle tapaamaan yrityksen edustajia!« Edelliset 5   Seuraavat 5 »