UUTISET

8.12.2015

Musiikki & Median yhteistyökumppani Evento-lehti etsii palkittavia!

Musiikki & Median yhteistyökumppanin Evento-lehden Evento Awards -haku on käynnissä. Tässä kilpailussa palkitaan Suomen parhaat tapahtumat ja niiden tekijät. Nyt voit ehdottaa parhaita kumppaneita ja osaavia ammattilaisia. Kilpailussa palkitaan niin esiintyviä taitelijoita, juontajia, puhujia ja artisteja kuin tapahtumapaikkoja, ravintoloita ja majoituskohteita.

Palkintoja tavoittelevat Eventon lukijoiden suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat kuudessa eri sarjassa:

Catering-yritys
Esiintyjä/taiteilija
Juontaja/puhuja/kouluttaja
Majoituspaikka
Ravintola/kahvila
Tapahtumapaikka

Nostetaan yhdessä Suomen tapahtumien tasoa, palkitaan parhaat ja nostetaan uudet kyvyt esille! Kerro siis oma ehdokkaasi täällä http://eventoawards.fi/ehdota/ 31.12.2015 mennessä. Ja jos olet tapahtumatuottamisen ammattilainen, voit myös ilmoittaa oman tapahtumasi kilpailuun mukaan ammattilaissarjassa. Tähän sarjaan ilmoittautuminen päättyy 11.1.2016, joten vuoden viimeisetkin tapahtumat ehtivät hyvin mukaan.

Ehdottaneiden kesken arvotaan kahden lipun paketti Evento Awards -juhlaan. Lisätietoja kilpailusta http://eventoawards.fi/kilpailusarjat/.

Evento on lehti ammattilaisille, jotka järjestävät työkseen tapahtumia, kokouksia ja erilaisia tilaisuuksia. Evento on Musiikki & Median yhteistyökumppani.


6.11.2015

Näin mukavaa meillä oli!

Käy katsomassa ja fiilistelemässä: Musiikki & Media Official Aftermovie.


22.10.2015

Musiikki & Media kiittää!

26. Musiikki ja Media on onnellisesti ohi. Kiitos kaikille osallistujille, panelisteille ja moderaattoreille! Teitte tapahtumasta taas onnistuneen.

Seminaariohjelma oli laajempi kuin koskaan aikaisemmin. Kiinnostava ohjelma keräsikin ennätyksellisen paljon osallistujia, liki 800! Myös Lost In Music -kaupunkifestivaali toi monipuolisen ohjelmiston musiikin ystäville yli 100 artistilla. Ohjelmiston kirkkaimmat tähdet Antti Tuisku ja Robin myivät keikkansa ennakkoon loppuun ja suorastaan räjäyttivät Pakkahuoneen.

Uusi tapahtumapaikka Solo Sokos Hotel Torni Tampere oli toimiva ja täytti järjestäjän vaatimukset. Seminaareista nousi esiin festivaaliaiheiset paneelit; talkoo- ja melukeskustelu sekä festivaalien wau-elämykset. Muisteltiin myös menneitä 'Ennen oli paremmin' -paneelissa, jossa myös todettiin, että jotkut asiat ovat tänään paremmin kuin ennen.

Internatonal Summitin paneelit tarjosivat innostavia hetkiä niin kotimaisille kuin kansainvälisille vieraille. Torstain Get Synced! Workshop tarjosi osallistujille mahdollisuuden esitellä musiikkiaan 12 music supervisorin projekteihin, mihin suomalaisedustajat tarttuivat hienosti. Festivals 2030 -paneeli täytti salin äärimmilleen, jossa Sziget-festivaalin johtaja ja tuore musiikkialan naisyrittäjä Flow Festivalin Suvi Kallio vaihtoivat ajatuksia festivaalikentästä ja -trendeistä. Slushin tuotantopäällikkö Nicolas Dolenc vastasi keskusteluun ideoillaan festivaaliympäristöön ja -alueisiin vaikuttavasta teknologian kehityksestä. Myös viihdyttävä, mutta asiasisältöinen Songwriters' Talk keräsi huoneen tupaten täyteen.

Lauantain Industry Awards -gaala loi katseensa menneeseen. Teeman mukaisesti lavalle nousi mm. Movetron ja Eppu Normaali, joka myös palkittiin paikallisradioiden 30 -vuotis juhlapalkinnolla, Kultaisella mikrofonilla. Illan aikana palkittiin tietenkin alan parhaat, jotka löytyvät täältä. Musiikki & Median hallitus muisti myös kolmea alan konkaria elämäntyöpalkinnoilla. Palkitut ovat Jouko Karppanen (J.Karppanen Oy), Hannu Marttila (Gramex) ja Pekka Säilä (Universal Music Finland Oy).


22.10.2015

Ravintolaopas myös netissä!

Löysitkö jo Ravintolaoppaan? 
Tapahtuman aikana jaettu Musiikki & Median ja Lost In Musicin opas on selattavissa myös nettisivuilla.
Mistä Tampereella saa parasta kasvisruokaa? Minne kannattaa suunnata pihvinälässä? Missä voi herkutella raakakakuilla? Vastaukset löydät täältä!

Oppaan tarjoukset olivat voimassa vain tapahtuman ajan.

 


17.10.2015

Industry Awards 2015 -voittajat

Industry Awards -gaalassa lauantaina 17.10. palkittiin musiikkialan ammattilaisia jo 20. kerran. Palkittujen lisäksi Musiikki & Median hallitus jakoi myös kolme elämäntyöpalkintoa.

Lista voittajista löytyy täältä.

 « Edelliset 5   Seuraavat 5 »