UUTISET

1.10.2015

Nyt on juhlan aika!

Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa on tänä vuonna yllätysteema, johon vieraiden ei tarvitse ennakkoon varautua muutoin kuin juhlamielellä!
Gaalan esiintyjät ovat eturivin tekijöitä ja palkintosadetta on luvassa jälleen runsaasti. Varaathan paikkasi huikeasta gaalasta, jossa vieraille tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen:

Gaala alkaa klo 18.00 ja päättyy n. klo 21.30.
Mikäli rekisteritymisesi ei sisällä gaalaa, mutta haluat juhlaan mukaan, upgreidaa itsesi meilaamalla: kreetta.luoma@musiikkimedia.fi. Laskutamme vain gaalallisen ja perusrekisteröitymisen erotuksen. Lisätietoja Kreetalta!


1.10.2015

Seminaariaikataulu on julkistettu!

Seminaariaikataulu on luettavissa täällä sivuillamme. Voit tutkia sitä teemoittain, päivittäin ja saleittain. Päivitämme tietoja koko ajan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


11.9.2015

Kerro paras keikkapaikka

Nyt kysytään esiintyjien, muusikoiden ja bändien mielipidettä! Kertokaahan mikä teidän mielestänne on Suomen paras keikkapaikka ja miksi? Musiikki & Media palkitsee vuosittain parhaan keikkapaikan, ja tänä vuonna keikkapaikan äänestys toteutetaan yhteistyössä Teoston kanssa. Perustele mielipiteesi. Äänestää voit 29.9. klo 16 asti. Suomen paras keikkapaikka palkitaan muun musiikkialan parhaimmiston kanssa lauantaina 17.10. Industry Awards -gaalassa. Anna äänesi ja kerro perustelusi täällä.


11.9.2015

Musiikkialan naisyrittäjä 2015

Musa-alan naiset ovat näkyvässä roolissa Musiikki & Median avajaispäivänä. Solo Sokos Hotel Tornissa torstaina 15.10. klo 10–13:00 järjestettävän Naistenklinikan puheenaiheina ovat mm. neuvottelutaidot, ura, raha ja omien taitojen markkinointi. Paikalla kansainvälisiä uravinkkejä jakamassa ovat saksalainen viestintäammattilainen Uta Bretsch sekä sveitsiläinen live-alan ammattilainen Anya della Croce. Mukaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautujaa, tulethan paikalle! Lisäksi voit äänestää omaa ehdokastasi vuoden 2015 Musiikkialan naisyrittäjäksi. Ehdokkaita otetaan vastaan 16.9. saakka. Lisätietoja ylläolevista aiheista löydät täältä.Seuraavat 5 »